Recensies

Hi Olga, 

We hebben een ontzettend leuk en leerzaam weekend gehad. Fijn dat je met ons mee wilde!  En zo leuk om het op onze boot te kunnen doen, het is inderdaad een heerlijke boot. Voor de meiden was het ook leuk. Vooraf zagen ze het nut er niet zo van in, maar ze vonden het hartstikke leuk en hebben er ook weer van geleerd.  Het hele zeilgebeuren zal nooit echt mijn ding worden haha maar ik geniet van het buiten zijn en op het water. En ik ga het zeker wel meer onderhouden 🙂 Ik hoop dat je een lekkere relax dag hebt gehad. Succes met je volgende cursussen. We komen elkaar vast nog wel eens ergens tegen. Groetjes, Letitia 

10 juni 2021: een berichtje via Whats app gekregen. Zo leuk om later nog te horen hoe het met het schip en de bemanning gaat waar ik les aan heb gegeven. Vorig jaar in voorbereiding op een reis naar het zuiden. Dit is een pluim op mijn werk, hier doe ik het voor; blije mensen op hun boot op avontuur: Hi Olga, wilde je even een berichtje sturen om je ontzettend te bedanken voor de lessen. We zijn inmiddels in Frankrijk en super trots op wat we al bereikt hebben, waarbij jij een grote rol hebt gespeeld. Dank je wel daarvoor.

Dag Olga,
Wow, nooit gedacht dat je me na 24 uur zou zeggen, “zet me hier maar af en haal me maar op”.
Zeilen en varen met ons eigen schip, dus waar ik nog nooit mee heb aangemeerd of mee ben vertrokken , met geen enkel schip, zo was het , tot deze week .
Je hebt me in 3 dagen mijn vertrouwen in mezelf dat ik t kan of ga kunnen gegeven. Ik heb je van de steiger kunnen oppikken en aan /afmeren en zeilen vind ik nu na deze 3 dagen leuk en een avontuur om daar steeds beter in te willen worden.
En Ja voor het eerst in 22 jaar aan boord ben ik niet bang achter t stuurwiel maar genoot ik van ons zeiltochtje van Vlieland naar Terschelling.
Dat mannen onderweg dingen tegen 3 vrouwen “ alleen” op een zeilboot denken te kunnen zeggen, (dus een boot zonder man ;), dat is ook een ervaring op zich.
In de 22 jaar samen met mijn man op de boot is er nog nooit een andere schipper die ongevraagd advies/kritiek gaf, maar met een boot met vrouwen dus wel.
Zullen we de macho boten mannenwereld eens gaan laten merken wat t betekend als vrouwen zeggen #Me Too, maar dan , Ja ik wil zelf varen.
Grote dank voor je fijne manier van lesgeven, zo gedegen , geduldig, en met veel vertrouwen.

Hartelijke groet, Marije

Van: Ellen Smit
Verzonden: dinsdag 7 augustus 2018 09:54
Aan: Zeilen | Amorgos <zeilen@amorgos.nl>
Onderwerp: RE: Transfer – Uw boeking

Beste Esther,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de heerlijke vakantie die wij gehad hebben met Amorgos. Alles klopte!  De Flottielje begeleiding en leiding was ongelooflijk prettig en goed. Mijn dochters en ik hebben genoten en dat was voor een heel groot deel te danken aan de geweldige organisatie van Amorgos. Heel veel dank daarvoor.

Wij hebben op de heenweg een probleem gehad met onze vlucht. Ook daar heeft Amorgos geweldig geholpen, de flottielje leider, onze Olga, stond gewoon nog op ons te wachten toen we midden in de nacht aankwamen

Hartelijke groet,

Ellen

Van: Ineke Walravens [mailto:ineke@walravens.nl]
Verzonden: maandag 3 augustus 2015 10:13
Aan: Amorgos | Info
Onderwerp: Super zeilinstructie

Hallo Willem,

Wat een leuke week hebben wij hier zeg. Just to let you know dat we net een super les aanleggen van Olga hebben gehad. Echt een fantastische instructrice!

Met zeilgroet,
Pien en Monique

Petra de Graaff-Stappers  raadt Olga Sailing -zeilinstructeur en schipper aan.

Olga is professioneel, sportief en een positief persoon als instructeur! Wij hebben een enorm gezellig en leerzaam weekend zeilles gehad. Absoluut voor herhaling vatbaar, dank je Olga👍👍

Philip Schamp  raadt Olga Sailing -zeilinstructeur en schipper aan:  in april was Olga onze schipper in de Caraïben, rustige, nuchtere dame die van aanpakken weet zonder show te verkopen, weet waar ze met bezig is.Bedankt Olga het zeilvirus geeft me meer dan ooit te pakken , hopelijk komen we elkaar nog tegen. Philip